Zie jij graag stralende ogen?

Wij, van De Stichting Vrienden van Cavent, zien niets liever dan een sprankeling in iemands ogen. De BelevenisTafel kan hiervoor zorgen en daarom willen wij dit fantastische hulpmiddel aanschaffen voor de bewoners & cliënten van Cavent.

Cavent is een zorgorganisatie die hulp, begeleiding en ondersteuning biedt aan mensen met een zorgvraag. Dit doet zij in diverse woon- en dagbestedingsprojecten in de Hoeksche Waard.

De Stichting Vrienden van Cavent helpt bewoners en cliënten van Cavent die het (net) niet alleen redden. Als Vrienden brengen wij daarvoor het geld bij elkaar. Dat kan zijn van vaste donateurs, of via een gerichte actie zoals voor de aanschaf van een BelevenisTafel.

Waarom een BelevenisTafel?

De BelevenisTafel is warme technologie die zorgt voor plezier en interactie. Door het samenspel dat spontaan op gang komt, verbinden mensen met een verstandelijke beperking makkelijk met elkaar. Dit zorgt voor waardevolle, vrolijke momenten in de zorg.

Door het enorme aanbod aan spellen en overige applicaties verveelt de tafel nooit. Van ballontikken en dierengeluiden tot puzzels, memory, bingo, taal -en verkeerspelletjes en rekengames; er is voor iedereen wat te vinden! En – heel belangrijk – de tafel is snel en eenvoudig te bedienen.

Help jij ons?

Help jij ons het benodigde bedrag voor de BelevenisTafel in te zamelen? Zodat we voor meer plezier en welzijn kunnen zorgen op de locaties van Cavent? We zijn blij met elke gift, groot of klein!

Beleef

de

BelevenisTafel

bij u

op locatie

Meld u hier aan om de BelevenisTafel te ervaren

Ontvang het laatste nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Zorg

Een prachtige ondersteuning in uw zorg voor meer welzijn, beleving en ontspanning.

Zorg

Beleef het hier

Museum

Een interactieve ontdekkingstocht door uw museum. Leerzaam, maar vooral leuk!

Museum

Beleef het hier

Bibliotheek

Op speelse wijze leren en ervaren. Een ontmoetingsplek in uw bibliotheek.

Bibliotheek

Beleef het hier