BelevenisTafel

Update BelevenisTafel Gehandicaptenzorg

Update BelevenisTafel Gehandicaptenzorg

De inhoud van de BelevenisTafel Gehandicaptenzorg is vernieuwd met een geweldige update! De tafel biedt voor uw cliënten nu nog meer mogelijkheden om samen te leren, te ontdekken en te spelen. Wat is er nieuw?

  • U kunt kiezen voor een prikkelarme versie. Of het nu om een taalspelletje gaat, een puzzel of het ballontikken: alle applicaties kunnen nu gespeeld worden tegen een rustige achtergrond en met minder beweging.
  • Het gloednieuwe kaartspel ‘Noem er Vijf’ is te vinden in het GameMenu. Wie kan vijf dieren, bekende personen of landen noemen?
  • Spelen met Geluid is een nieuw actie-reactiespel met twee varianten: tik de geluiden aan van bekende dingen óf maak je eigen muziek met echte muziekinstrumenten.
  • Wie van rekenen houdt kan aan de slag met RekenRaadsels in het LeerMenu. Met sommen als: één paard heeft vier benen, hoeveel benen hebben drie paarden?
  • Wham, U2 en ABBA. In het optionele MediaMenu klinken nu ook de hits van de jaren 80 en 90!
  • In het KijkMenu zijn een hele reeks trendy iconen toegevoegd die uitnodigen tot een leuk en leerzaam gesprek. Creatievelingen worden aangespoord hun eigen verhaal bij een icoon te verzinnen.
  • Hoe doe je boodschappen? Hoe ga je naar je werk? Hoe eet je gezond? Hoe vier je de feestdagen? In vier nieuwe FotoVerhalen wordt de kijker stap voor stap meegenomen naar deze ervaringen.

Voor het ontvangen van de update hoeft u niets te doen. Het proces verloopt volledig automatisch. Zorg er alleen voor dat de BelevenisTafel een goede internetverbinding heeft.

Beleef

de

BelevenisTafel

bij u

op locatie

Meld u hier aan om de BelevenisTafel te ervaren

Ontvang het laatste nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Zorg

Een prachtige ondersteuning in uw zorg voor meer welzijn, beleving en ontspanning.

Zorg

Beleef het hier

Museum

Een interactieve ontdekkingstocht door uw museum. Leerzaam, maar vooral leuk!

Museum

Beleef het hier

Bibliotheek

Op speelse wijze leren en ervaren. Een ontmoetingsplek in uw bibliotheek.

Bibliotheek

Beleef het hier