Wij, van Woonhuis de Hei/Mekanders, willen de beste zorg en ondersteuning bieden voor volwassenen met een beperking. Om het leven van onze bewoners nóg aangenamer te maken willen wij een BelevenisTafel aanschaffen. Helpt u ons door een donatie te doen?  

Ons woonhuis in Dessel is een woonhuis voor mensen met een mentale en/of fysieke beperking. Een gewoon huis in de straat. Een huis in een dorp dat ons met open armen ontvangt. Een huis waar onze bewoners zich goed voelen. Om nog meer voor hen te kunnen betekenen, zouden wij heel graag over een BelevenisTafel willen beschikken.  

Waarom een BelevenisTafel?

Veel van onze bewoners worden een dagje ouder. Hun mobiliteit gaat achteruit en hun zorg verzwaart. Hierdoor wordt het moeilijker om met hen buitenhuis leuke activiteiten te doen. De BelevenisTafel is hier een heel mooi alternatief voor. Aan de tafel hebben mensen echt het gevoel iets bijzonders mee te maken. Een activiteit met de BelevenisTafel is een heuse belevenis!

De BelevenisTafel is een touchscreentafel, vol met applicaties die zorgen voor meer verbinding, ontspanning en plezier. Met de tafel zouden we onze bewoners – individueel of in kleine groepjes – meer zinvolle activiteiten kunnen bieden.

Wat betekent de BelevenisTafel voor onze bewoners?

De BelevenisTafel is leerrijk én onderhoudend. De spellen op de tafel stimuleren het geheugen, de fijne motoriek en de hand-oog coördinatie, maar bovenal zorgen ze voor een stukje ontspanning en plezier.

 

Al onze bewoners kunnen wat geschikts op de BelevenisTafel vinden, want er staat voor elk niveau voldoende op. Van ballontikken en dierengeluiden tot puzzels, memory, bingo, taal -en verkeerspelletjes en rekengames; er is voor iedereen wat te vinden! En – heel belangrijk – de tafel is snel en eenvoudig te bedienen.

Help je ons?

Met name het leven van onze oudere bewoners zouden we met de BelevenisTafel aangenamer en voller van kwaliteit kunnen maken. Help jij ons de tafel te financieren? Wij, van Woonhuis de Hei, zouden met elk bedrag – groot of klein – oprecht dankbaar zijn.

Beleef

de

BelevenisTafel

bij u

op locatie

Meld u hier aan om de BelevenisTafel te ervaren

Ontvang het laatste nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Zorg

Een prachtige ondersteuning in uw zorg voor meer welzijn, beleving en ontspanning.

Zorg

Beleef het hier

Museum

Een interactieve ontdekkingstocht door uw museum. Leerzaam, maar vooral leuk!

Museum

Beleef het hier

Bibliotheek

Op speelse wijze leren en ervaren. Een ontmoetingsplek in uw bibliotheek.

Bibliotheek

Beleef het hier