Stel je voor: een Belevenistafel die binnen Diemen van locatie naar locatie reist en verhalen, verbinding en vreugde verspreidt. De gemeente Diemen is vastbesloten om deze droom werkelijkheid te maken en heeft daarbij jouw hulp nodig!

Belevenistafel zorgt voor een sprankje geluk

De BelevenisTafel wordt hét ideale hulpmiddel om de bewoners van woonzorgcentra De Diem en Berkenstede uit te nodigen om samen te komen, herinneringen op te halen, een spelletje te spelen of naar muziek te luisteren. Op het interactieve touchscreen van de tafel zullen foto’s en filmpjes van het oude Diemen te bekijken zijn, zodat ouderen naar hartenlust kunnen praten over hun verleden.


Maar wacht, er is meer! De reizende tafel wordt toegankelijk voor álle inwoners van Diemen, via de OBA en de Historische Kring. Op die manier kunnen we als gehele gemeenschap genieten van wat de tafel te bieden heeft. Samen kunnen we momenten delen, verhalen vertellen en een diepere band smeden met ons erfgoed.

Wil jij ons helpen?

Help jij ons het benodigde bedrag voor de BelevenisTafel in te zamelen? Zodat we voor meer plezier en welzijn kunnen zorgen? We zijn blij met elke gift, groot of klein! Klik op “Doneer nu” en help ons om de magie van de BelevenisTafel naar Diemen te brengen!

Beleef

de

BelevenisTafel

bij u

op locatie

Meld u hier aan om de BelevenisTafel te ervaren

Ontvang het laatste nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Zorg

Een prachtige ondersteuning in uw zorg voor meer welzijn, beleving en ontspanning.

Zorg

Beleef het hier

Museum

Een interactieve ontdekkingstocht door uw museum. Leerzaam, maar vooral leuk!

Museum

Beleef het hier

Bibliotheek

Op speelse wijze leren en ervaren. Een ontmoetingsplek in uw bibliotheek.

Bibliotheek

Beleef het hier