Logo belevenis tafel

BelevenisTafel Hopla

De BelevenisTafel Hopla is een variant van de BelevenisTafel die ontwikkeld is in samenwerking met de innovatieafdelingen van enkele grote gehandicaptenorganisaties, waardoor deze technologie ook binnen de gehandicaptenzorg ingezet kan worden. Hun praktijkervaring is gebundeld met de jarenlange ervaring van Onwijs met multitouch, wat heeft geresulteerd in een product voor iedereen, met pakketten voor doelgroepen van EMB tot LVB.

Voor wie?

De BelevenisTafel Hopla is in te zetten voor cliënten van alle leeftijden en alle niveaus, individueel of in groepsverband, zodat zij een leuke, ontspannende, en educatieve activiteit kunnen beleven. Door de diversiteit van de doelgroepen binnen de gehandicaptenzorg kan er zelf een keuze gemaakt worden voor de pakketten die aansluiten bij de cliënten. Bij de doorontwikkeling van de BelevenisTafel Hopla nemen wij feedback vanuit de praktijk serieus om een zo goed mogelijk product te leveren dat aansluit bij de wensen van de gebruikers.

De tafel personaliseren

TipTile Maker Pro is een op zichzelf staand onderdeel van de BelevenisTafel Hopla waarmee zelf mediacollages gemaakt kunnen worden die op de tafel kunnen worden gebruikt. Zo kunnen begeleiders het bijvoorbeeld gebruiken om bepaalde thema’s bespreekbaar te maken, of kunnen cliënten eigen foto’s, video’s, en muziek aan de tafel toevoegen.

Neem voor meer informatie contact op met belevenistafel@onwijs.com.

Download hier de folder

"Onze cliënten hebben nog nooit zo leuk gespeeld met iets! Wat een geweldige interactie en spel ontstaat er. Wij hebben een hele gemêleerde groep cliënten, van EMB to hoog niveau, en iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meespelen."

- Petra Romeijn, Dienstverlenend coördinator Stichting Dichterbij, locatie Teugenaar