Logo belevenis tafel

BelevenisTafel Hopla

Van medewerkers uit de gehandicaptenzorg ontvingen wij de vraag om een versie voor deze doelgroep te ontwikkelen. Het resultaat is de nieuwste versie van de BelevenisTafel: Hopla! De BelevenisTafel Hopla is een variant van de BelevenisTafel, ontwikkeld in samenwerking met de innovatieafdelingen van enkele grote gehandicaptenorganisaties. Hun praktijkervaring is gebundeld met de jarenlange ervaring van Onwijs met multitouch, wat heeft geresulteerd in een product voor iedereen, met pakketten voor doelgroepen van EMB tot LVB.

De BelevenisTafel Hopla bestaat uit meer dan honderd programma’s voor mensen met een ernstig meervoudige beperking tot licht verstandelijke beperking. Vraagt u gerust vrijblijvend informatie of een demo aan voor uw zorginstelling via 0187-665995 of belevenistafel@onwijs.com

Voor wie?

De BelevenisTafel Hopla is in te zetten voor cliënten van alle leeftijden en alle niveaus, individueel of in groepsverband, zodat zij een leuke, ontspannende, en educatieve activiteit kunnen beleven. Door de diversiteit van de doelgroepen binnen de gehandicaptenzorg kan er zelf een keuze gemaakt worden voor de pakketten die aansluiten bij de cliënten. Bij de doorontwikkeling van de BelevenisTafel Hopla nemen wij feedback vanuit de praktijk serieus om een zo goed mogelijk product te leveren dat aansluit bij de wensen van de gebruikers.

De tafel personaliseren

TipTile Maker Pro is een op zichzelf staand onderdeel van de BelevenisTafel Hopla waarmee zelf mediacollages gemaakt kunnen worden die op de tafel kunnen worden gebruikt. Zo kunnen begeleiders het bijvoorbeeld gebruiken om bepaalde thema’s bespreekbaar te maken, of kunnen cliënten eigen foto’s, video’s, en muziek aan de tafel toevoegen.

Neem voor meer informatie contact op met belevenistafel@onwijs.com.

Download hier de folder

"Onze cliënten hebben nog nooit zo leuk gespeeld met iets! Wat een geweldige interactie en spel ontstaat er met deze Belevenistafel. Wij hebben een hele gemêleerde groep cliënten, van EMB to hoog niveau, en iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meespelen."

- Petra Romeijn, Dienstverlenend coördinator Stichting Dichterbij, locatie Teugenaar

"Wat een super uitvinding zeg! Er wordt met heel veel plezier gebruik gemaakt van de proefplaatsing. Vele cliënten laten zoveel mooie reacties en emoties zien. Het zou echt super zijn als het financieel ook haalbaar zal worden. Een Belevenistafel Hopla zou een hele grote aanwinst zijn voor een zinvolle vrijetijd en dagbesteding."

-Colinda Beijer, zorgmedewerker Zuidwester (doelgroep EMB cliënten)


"Het mooie is dat we zien dat cliënten van verschillende niveaus met elkaar aan de touchscreentafel bezig zijn.''

- Diana Dikhoff, Pameijer, locatie AC Kreileroord