Wij, van Dagbesteding Kwiek in Oss willen dolgraag een BelevenisTafel aanschaffen. Met de tafel zouden we de wereld van onze cliënten een beetje groter kunnen maken. Helaas is ons budget ontoereikend. Help jij ons door een donatie te doen? 

Waarom een BelevenisTafel?

Bij onze dagbesteding Kwiek in Oss komen 37 verstandelijk en lichamelijk gehandicapten in de leeftijd van 30 tot en met 85 jaar. Zij komen naar Kwiek om een fijne dag te beleven en gezellig onder de mensen te zijn. Daarbij worden hun verschillende activiteiten aangeboden om de dag een mooie invulling te geven. Een BelevenisTafel zou een enorme verrijking van het aanbod zijn!

Onlangs mochten we de BelevenisTafel op onze locatie uitproberen. Dit was een groot succes. Het was erg mooi om te zien dat onze cliënten aan de tafel gezamenlijk een spel gingen spelen. Ook vonden ze het leuk om samen kinderliedjes van vroeger te zingen om zo weer herinneringen op te halen. Dit zorgde dan weer voor leuke gesprekken onderling en gezelligheid. Sommigen vonden het fijn om zelfstandig met de puzzels bezig te zijn. Hierbij werden ze dan ook uitgedaagd. Er waren nog meer geheugenspellen op de BelevenisTafel te vinden, zoals taal- en rekengames. Maar, de Bingo was wel echt de favoriet!

Maak de wereld van onze cliënten groter!

De BelevenisTafel sluit perfect aan op onze doelgroep. De tafel is er voor elk niveau en elke leeftijd binnen onze groep. Van ballontikken en dierengeluiden tot puzzels, memory, bingo, taal -en verkeerspelletjes en rekengames; er is voor iedereen wat te vinden! 

Help jij ons een BelevenisTafel aan te schaffen? Zodat we de wereld van onze cliënten een beetje groter kunnen maken? Wij zijn blij met elke donatie, groot of klein!

Beleef

de

BelevenisTafel

bij u

op locatie

Meld u hier aan om de BelevenisTafel te ervaren

Ontvang het laatste nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Zorg

Een prachtige ondersteuning in uw zorg voor meer welzijn, beleving en ontspanning.

Zorg

Beleef het hier

Museum

Een interactieve ontdekkingstocht door uw museum. Leerzaam, maar vooral leuk!

Museum

Beleef het hier

Bibliotheek

Op speelse wijze leren en ervaren. Een ontmoetingsplek in uw bibliotheek.

Bibliotheek

Beleef het hier