Wonen en welbevinden staan voorop in Het Dokhuis. In ons zorgcentrum in het hartje van Oude Pekela bieden wij warme zorg in een huiselijke omgeving. Om nog betere zorg aan te bieden, willen wij graag een BelevenisTafel aanschaffen. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig! 

De BelevenisTafel is een interactieve, mobiele activiteitentafel, die niet alleen geschikt is voor bewoners met dementie, maar ook voor bewoners met somatische beperkingen. Door spelletjes te doen, muziek te luisteren en herinneringen op te halen, komen bewoners dichter bij zichzelf en hun oude, vertrouwde omgeving. 

De BelevenisTafel zou bij Het Dokhuis een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan onze zorg voor een prettige, oude dag voor de bewoners. De tafel staat garant voor plezier, ontspanning en stimulering van de hersenen.

De BelevenisTafel zorgt voor verbinding

Toen we de BelevenisTafel een week op proef hadden, was dit een groot succes. Onze bewoners luisterden samen naar oude kinderliedjes, speelden spelletjes en haalden herinneringen op aan vroeger. De tafel zorgde duidelijk voor meer verbinding en vermaak! 

Nu willen we heel graag tot aankoop van de BelevenisTafel overgaan. Maar omdat ons budget niet toereikend is, doen we bij deze een beroep op u om ons te helpen het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen. Helpt u ons door een donatie te doen? 

Alvast bedankt,

Welzijnmedewerker Gertruda Groeneveld

Beleef

de

BelevenisTafel

bij u

op locatie

Meld u hier aan om de BelevenisTafel te ervaren

Ontvang het laatste nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Zorg

Een prachtige ondersteuning in uw zorg voor meer welzijn, beleving en ontspanning.

Zorg

Beleef het hier

Museum

Een interactieve ontdekkingstocht door uw museum. Leerzaam, maar vooral leuk!

Museum

Beleef het hier

Bibliotheek

Op speelse wijze leren en ervaren. Een ontmoetingsplek in uw bibliotheek.

Bibliotheek

Beleef het hier