Verpleegcentrum - Het Dokhuis in Oude Pekela

U kunt in Het Dokhuis komen wonen als zelfstandig wonen voor u niet meer mogelijk is. Wonen en welbevinden staan hier voorop. Ons doel is om De BelevenisTafel aan te schaffen.

Het is een interactieve, mobiele activiteitentafel, niet alleen geschikt voor bewoners met dementie, maar voor bewoners met somatische beperkingen. Spelletjes doen, muziek luisteren, herinneringen ophalen. het brengt de bewoners dichter bij zichzelf en hun bekende omgeving. Omdat De BelevenisTafel mobiel en in hoogte verstelbaar is, kunnen wij het inzetten voor groeps- en individuele activiteiten. De BelevenisTafel kan een waardevolle bijdrage leveren aan een waardevolle dag van onze bewoners. Het staat garant voor plezier en een positieve prikkeling van de hersenen omdat het een fysieke en mentale uitdaging geeft. We hebben het scherm een week op proef gehad. Dit was een groot succes.

Er werden spreekwoorden opgehaald, er werd gepuzzeld, oude ‘herkende’ liedjes geluisterd, zand weggeveegd en herinneringen opgehaald via oude reclames en foto’s.

Omdat het zo’n groot succes was en we heel graag tot aankoop zouden willen overgaan, maar ons budget niet toereikend is, doen we bij deze een beroep op u om ons te helpen dit bedrag bij elkaar te krijgen.

Alvast bedankt.

Welzijnmedewerker Gertruda Groeneveld

€0
opgehaald
0
€8.000
doel

Hoeveel zou je willen doneren? Als donateur van BelevenisTafel zorgen we ervoor dat je donatie direct naar het ondersteunen van onze zaak gaat. Dank je voor je vrijgevigheid!

Wie geven er vandaag?
We zullen deze gegevens nooit met iemand delen.
Persoonlijke info

Factuurgegevens

Hier is hoeveel je gaat doneren:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
Eénmalig
Donatie Totaal

Totaalbedrag: €100