BelevenisTafel Drummen

Update BelevenisTafel Gehandicaptenzorg

Update BelevenisTafel Gehandicaptenzorg

Samen creatief bezig zijn, dat doet een mens goed. En daarom is er een fantastisch muziekspel én een kunstzinnig tekenspel toegevoegd aan de BelevenisTafel. Beide spellen zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus binnen de gehandicaptenzorg. Maar dit is nog lang niet alles! Leest u mee?

Halma
Het klassieke bordspel Halma kan op de BelevenisTafel met 2, 3, 4 of 6 personen gespeeld kan worden. Dit uitdagende spel is ideaal om met bezoekende familieleden te spelen. Wie slaagt er in om als eerste zijn pion aan de overkant te krijgen?

Drummen
Speciaal voor muziekliefhebbers is het programma Spelen met Geluid uitgebreid met het muziekspel Drummen. In dit spel kan een eigen ritme gemaakt worden of worden meegedrumd met bestaande drumpatronen. Helemaal zelf je eigen muziek maken, hoe leuk is dat?

BelevenisTafel DraaiKunst

Draaikunst
Ontdek binnenkort op de touchtafel het creatieve Draaikunst: een tekenspel waarbij de tekening voortdurend draait en er vanzelf caleidoscopische kunstwerken ontstaan. Het enige wat de gebruiker hoeft te doen is de vinger op het scherm te leggen. Het resultaat zal verrassend zijn!

BelevenisTafel Vrij Puzzelen

Vrij Puzzelen
Vaak werd ons gevraagd of we een traditionele puzzel wilden maken. Zo’n eentje waarbij je helemaal opgaat in het zoeken naar dat éne stukje. Hier is hij dan: de applicatie Vrij Puzzelen. De puzzelstukjes schuiven niet vanzelf het laatste stukje naar hun plekje. Nee, het is echt ouderwets zoeken en passen geblazen. Voor de echte puzzelfanaten dus.

Verbeterd VideoMenu
In het VideoMenu gaat u voortaan direct naar uw gekozen video op You Tube. U krijgt geen reclames of verzoeken meer. Als de video is uitgespeeld, gaat u automatisch terug naar de overzichtspagina van het VideoMenu.

Bingo
Bij alle varianten van Bingo kan de wachttijd worden aangepast. Willen de deelnemers graag vlot spelen, dan kunnen zij kiezen voor een kortere wachttijd. Hebben ze meer tijd nodig hebben om het juiste vakje aan te tikken, dan kan er voor een langere wachttijd worden gekozen. Een volle bingokaart? Dan is nu meteen duidelijk wie de winnaar is!

MiniMemory
Meteen bij de start van MiniMemory kunt u nu kiezen voor een thema: wordt er gespeeld met kaartjes van bloemen, dieren, vogels of iets anders?

Prikkelarm
De Nederlandse BelevenisTafel was al voorzien van de prikkelarme versie. Nu is ook de Vlaamse BelevenisTafel daarmee uitgerust. Alle applicaties kunnen tegen een rustige achtergrond en met minder geluid gespeeld worden. Hoe? Klik op het tandwielknopje op het scherm in het hoofdmenu en kies vervolgens voor de optie ‘prikkelarm’.

Verbind uw BelevenisTafel met internet en haal deze update meteen binnen!

Beleef

de

BelevenisTafel

bij u

op locatie

Meld u hier aan om de BelevenisTafel te ervaren

Ontvang het laatste nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Zorg

Een prachtige ondersteuning in uw zorg voor meer welzijn, beleving en ontspanning.

Zorg

Beleef het hier

Museum

Een interactieve ontdekkingstocht door uw museum. Leerzaam, maar vooral leuk!

Museum

Beleef het hier

Bibliotheek

Op speelse wijze leren en ervaren. Een ontmoetingsplek in uw bibliotheek.

Bibliotheek

Beleef het hier