Logo belevenis tafel

Update Vlaamse BelevenisTafel

Verbeterde menu-indeling

Het BelevenisMenu en het VermaakMenu hebben plaats gemaakt voor twee nieuwe menu’s: het HerinnerMenu en het MediaMenu.

Binnen het HerinnerMenu vindt u applicaties die te maken hebben met reminiscentie, terwijl het MediaMenu helemaal draait om muziek en video’s uit de oude doos. Een betere indeling dus, waardoor dat ene populaire spelletje of die mooie praatplaat sneller te vinden is.

JaarMenu en VideoMenu

Aan het rijke palet van applicaties worden twee geheel nieuwe menu's toegevoegd: het JaarMenu en het VideoMenu. Het VideoMenu bevat directe links naar bekende YouTube kanalen, zoals die van de Slimste Mens ter Wereld, VTM Koken, FC de Kampioenen en 65 jaar Vlaamse televisie.

Het JaarMenu bestaat uit twaalf kersverse TipTiles die over de seizoenen en belangrijke feestdagen gaan. Praat mee over de strenge winters van vroeger, geniet van de beelden van dartelende lammetjes in de lente en haal herinneringen op aan bijzondere dagen als Carnaval en de Meifeesten. Het JaarMenu zit, net als het KleinKind en SpeelMenu, standaard in het nieuwe All-in Software en Service abonnement. Heeft u dit abonnement niet en wilt u het JaarMenu toch ontvangen, neem dan contact op met uw accountmanager.

Onvergetelijk Museum
Met de nieuwste update zijn ook belangrijke werken uit de collecties van Bonnefanten in Maastricht en MAS Antwerpen op de tafel te vinden!

Tiptiles cadeau
Bij de update van de BelevenisTafel krijgen alle abonnees van TipTilePro een serie TipTiles van onze eigen redactie cadeau! De TipTiles gaan over herkenbare plaatsen in België, beroemde wielrenners, striphelden, lekker eten, oude brommers en nog veel meer!
Speciaal voor ouderen met een migratie-achtergrond zijn er extra TipTiles over de Italiaanse, Turkse en Marokkaanse cultuur.

Klik op de BelevenisTafel op het Onwijs-logo en typ ‘TIPT’ in het pincodevenster. Klik daarna op ‘Nieuwe TipTile’ en log in met uw TipTile-gegevens. Klik tenslotte op het tabblad ‘Extra TipTiles’ en kies één of meerdere TipTiles uit het aanbod. De TipTile verschijnt daarna automatisch op uw BelevenisTafel!