Logo belevenis tafel

Update BelevenisTafel: meer speelplezier!

Wat houdt de update in? Allereerst hebben het BelevenisMenu en het VermaakMenu plaats gemaakt voor twee nieuwe menu’s: het HerinnerMenu en het MediaMenu. Binnen het HerinnerMenu vindt u spellen die te maken hebben met reminiscentie, terwijl het MediaMenu helemaal draait om muziek en video’s uit de oude doos. Een betere indeling dus, waardoor dat ene geliefde spel of die mooie praatplaat sneller te vinden is.

Verbeterd VideoMenu

In het VideoMenu gaat u voortaan direct naar uw gekozen video op You Tube. U krijgt geen reclames of verzoeken meer. Als de video is uitgespeeld, gaat u automatisch terug naar de overzichtspagina van het VideoMenu.

BelevenisTafel Videomenu

Bingo
Bij alle varianten van Bingo kan de wachttijd worden aangepast. Willen de deelnemers graag vlot spelen, dan kunnen zij kiezen voor een kortere wachttijd. Hebben ze meer tijd nodig hebben om het juiste vakje aan te tikken, dan kan er voor een langere wachttijd worden gekozen. Een volle bingokaart? Dan is nu meteen duidelijk wie de winnaar is!

MiniMemory
Meteen bij de start van MiniMemory kunt u nu kiezen voor een thema: wordt er gespeeld met kaartjes van bloemen, dieren, vogels of iets anders?

BelevenisTafel minimemory

Halma
Het wereldberoemde spel Halma, ook wel bekend als Chinees dammen, staat na de update op de BelevenisTafel. Het uitdagende bordspel is ideaal om samen met bezoekende familieleden te spelen. Wie slaagt erin als eerste zijn pionnen naar de overkant van het bord te krijgen?

BelevenisTafel Halma

Reversi
Reversi is een bordspel voor twee spelers dat in het begin van de 20e eeuw al bekend was. Op de BelevenisTafel kan dit spel óók met drie of vier spelers worden gespeeld. Bovendien kan er gekozen worden voor strakke of vrije regels. Zo biedt deze klassieker nog meer vermaak en ontspanning. 

BelevenisTafel Reversi

Uw Geboorteland
Speciaal voor ouderen met een migratie-achtergrond is er een nieuwe TipTile met de naam 'Uw Geboorteland'. Aan de hand van prikkelende vragen als 'Welke gerecht uit uw geboorteland is om van te smullen?', 'Hoe begroet je elkaar?' en 'In welke taal droomt u?' kunnen deelnemers elkaar beter leren kennen. U vindt 'Uw Geboorteland' in het TipTileMenu op uw BelevenisTafel.

BelevenisTafel mensen migratieachtergrond

Muziek jaren 80 en 90
Wham, Abba en U2. In het MediaMenu klinken voortaan ook de hits uit de jaren 80 en 90! 

Ik wil de update ook ontvangen