Logo belevenis tafel

Nieuw op de BelevenisTafel

In het JaarMenu staan twaalf TipTiles over de seizoenen en belangrijke momenten in het jaar, zoals Kerstmis, Koningsdag en Ramadan. Zing mee met het kinderkoor in de TipTiles Sinterklaasliedjes en kom in de kerststemming met liedjes als 'Hoe leit dit kindeke’ en ‘Oh Denneboom’ in de TipTile Kerstliedjes. 

Update BelevenisTafel

Praat mee over de strenge winters van vroeger in de TipTile Winter en verheug je op de lente met beelden van jonge dieren en opbloeiende planten in de TipTile Lente. De TipTile Zomer laat u mooie strandfoto’s en fijne vakantiebestemmingen zien, terwijl de TipTile Herfst sfeervolle foto’s van bossen en verkleurde bomen tonen. Natuurlijk zijn er ook weer beelden van vroeger. 

Update BelevenisTafel

Interessante weetjes en mooie beelden over belangrijke feest- en gedenkdagen vindt u in de TipTiles Pasen, Koningsdag, 4 en 5 mei, Ramadan en Carnaval. De grappige TipTile Bijzondere Dagen laat zien hoeveel bijzondere feestdagen er zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van Lelijke Truiendag?

BelevenisTafelJaarmenuPasen

Het VideoMenu bevat zestien directe links naar You Tube-kanalen. Bekijk complete shows of luister naar de liedjes van Meneer de Bok en Corrie van Gorp op het André van Duin-kanaal. Kies voor een goede Nederlandse cabaretvoorstelling in het Cabaret-kanaal of zing mee met Nederlandstalige hits uit het Hits Jaren 60-kanaal. 

Het videokanaal Ontspanningsgeluiden biedt de mogelijkheid te genieten van rustgevende natuurgeluiden, terwijl bij het Karaoke-kanaal de voetjes van de vloer kunnen. Dan zijn er nog Natuurfilms te bekijken, uitzendingen van NOS Sport en meer!