Logo belevenis tafel

Nazomeractie BelevenisTafel Moby

De zomer is weer voorbij. Een mooi moment om met de BelevenisTafel Moby aan de slag te gaan. De Moby is een mobiele versie van de BelevenisTafel, een draagbaar scherm en geschikt voor zowel groepen als individuele zorg. De Moby Klein is altijd goed in te zetten, ook wanneer de coronamaatregelen van kracht zijn. Tijdelijk hebben wij een leuke actie voor u: 

Moby Klein 21,5" van  €̶3̶.̶4̶9̶9̶,̶- voor €2.850,-
inclusief draagtas.
 

* Prijzen zijn exclusief BTW & actie is geldig t/m 31 December 2020 (OP=OP).

Deze actie is inmiddels verlopen en niet langer geldig. We verwijzen u graag naar onze huidige actie, de Nieuwjaarsactie BelevenisTablet

Keuze uit Ouderenzorg of Hopla Software

Ouderenzorg

Voor mensen met dementie biedt de BelevenisTafel speciale programma’s. Deze zijn toegespitst op wat mensen in verschillende fases van dementie nog kunnen. Ze zijn ontwikkeld in samenwerking met zorgprofessionals. De basis is actie-reactie: een kleine handeling geeft een duidelijke reactie. Verschillende soorten activiteiten ondersteunen de motoriek.

Gehandicaptenzorg

In de gehandicaptenzorg kan het een hele uitdaging zijn om een activiteit te vinden die aansluit bij alle cliënten. De software van de BelevenisTafel Hopla is speciaal ontwikkeld voor de gehandicaptenzorg met meer dan honderd leuke, ontspannende, uitdagende en educatieve applicaties voor cliënten van álle leeftijden en niveaus, van EMB tot LVB.

Beeldbellen

Met de Moby Klein krijgt u toegang tot beeldbellen. Zo kunt u uw bewoners of hun familie helpen om elkaar 'live' te spreken. De Moby Klein maakt beeldbellen mogelijk binnen een afgeschermde omgeving, speciaal gericht op ouderen en mensen met beginnende dementie.

Duidelijke, grote knoppen op het scherm wijzen de weg.
De bediening is gebruiksvriendelijk, simpel, eenvoudig en efficiënt.