Logo belevenis tafel

De BelevenisTafel helpt

De BelevenisTafel helpt

Zoals iedereen begrijpt, bezoeken onze adviseurs nu geen zorginstellingen. Echter…de BelevenisTafel blijft zijn mooie werk doen, ook als wij er niet bij zijn.

Het zijn moeilijke tijden voor de zorgsector, voor zowel bewoners als de zorgmedewerkers. Van veel zorginstellingen horen we, dat de BelevenisTafel ook nu voor veel bewoners vaak een lichtpuntje is, en ondersteuning biedt in de zorg voor de kwetsbare medemens.

Vanwege deze moeilijke periode, stellen wij extra Belevenismenu's beschikbaar. Deze worden van afstand door ons op de BelevenisTafels in zorginstellingen geïnstalleerd. Op dit moment zijn we volop bezig onze klanten te voorzien van deze extra’s. Wij hopen de bewoners hiermee een hart onder de riem te kunnen steken.

Ook hebben we een aantal BelevenisTafels beschikbaar gesteld aan zorgorganisaties die nog geen BelevenisTafel hadden, als tijdelijke oplossing om de vereenzaming tegen te gaan en om de zorg te ondersteunen. Zie hier al een eerste reactie:

Bent u ook geïnteresseerd in een BelevenisTafel (of een BelevenisTafel Hopla), voor een korte periode, om uw zorg te ondersteunen? Laat dan aub een berichtje achter. Wij doen ons best om zoveel mogelijk aanvragen te honoreren.

De BelevenisTafel steunt onze kwetsbare medemens en hun verzorgers. Ook nu!