Logo belevenis tafel

Werkwijze in Coronatijd

Om alle zorgmedewerkers zo goed mogelijk van dienst te zijn in deze moeilijke tijd hebben wij onze werkwijze aangepast. Gelukkig kunnen wij voor u nog steeds veel betekenen, maar dan op afstand. Voor meer informatie lees de tekst hieronder. 

Schoonmaken van de tafel

In deze moeilijke periode krijgen wij regelmatig vragen over het schoonmaken van de tafel. Wij adviseren de schermen te reinigen met met een milde en desinfecterende oplossingsmiddel: gebruik hiervoor de bij de tafel geleverde schoonmaakspray. 

We raden ten sterkste af agressieve schoonmaakmiddelen en ontsmettingsalcohol direct op de glasplaat te gebruiken omdat dit de antireflectie laag zou kunnen beschadigen.

Verder is het zelfs nog belangrijker om zelf de handen goed te wassen en te ontsmetten na- en voor het gebruik van het touchscreen.

Veilig afleveren van tafels

Nog steeds leveren wij de BelevenisTafels af bij onze klanten, maar dan op een veilige manier. Helaas is het niet mogelijk om op locatie de instructie te geven. Wij hebben hiervoor instructievideo's gemaakt, waar het opstarten van de tafel en de basisvaardigheden worden uitgelegd.

Proefplaatsingen

Ook verzorgen wij nog regelmatig proefplaatsingen waarbij wij de tafel aanleveren tot aan de deur. Voor iedere proefplaatsing worden de tafels gereinigd. Daarnaast lenen wij aan een groot aantal zorginstellingen gratis voor een week een BelevenisTafel uit. Bent u hierin geïnteresseerd?

Neem contact met ons op via de e-mail

Extra Belevenis software

Vanwege deze moeilijke periode, stellen wij tijdelijk extra Belevenismenu's beschikbaar (met diverse programma's per menu). Deze worden van afstand door ons op de BelevenisTafels in zorginstellingen geïnstalleerd. Op dit moment zijn we volop bezig onze klanten te voorzien van deze extra’s. Wij hopen de bewoners hiermee een hart onder de riem te kunnen steken.

Ook hebben wij een aantal extra tips voor u op een rijtje gezet.

Klik hier voor tips

Heeft u nog vragen? 

Onze accountmanagers zijn voor vragen en/of hulp altijd bereikbaar. 

Tel: +31 (0)187 665 995
E-mail: belevenistafel@onwijs.com