Melding: Testmode is geactiveerd. Er worden in deze testmode geen live donaties verwerkt.

Saffier - Verpleeghuis Nebo

De belevenistafel roept herinneringen op, stimuleert beweging en creëert vrolijke momenten. Speciale programma’s zorgen voor rust en ontspanning.

Wat ons opviel: het zorgde voor blijdschap, glimlach of reacties bij bewoners van wie wij nauwelijks nog reactie verwachtte. Bewoners ervaarden de dagelijks belevenissen opnieuw. Ook brengt het mensen samen en stimuleert het, het onderlinge contact tussen bewoners. Dit kan er voor zorgen dat sommige bewoners zich minder eenzaam zullen voelen en minder eenzaam zullen zijn. Ook worden bij de bewoners de hersenen geprikkeld door de puzzels en spellen op de belevenistafel of juist tot rust gebracht.

Bewoners bloeien helemaal op. Daarom willen wij heel graag op onze afdeling een belevenistafel realiseren. En dat kunnen wij niet zonder uw hulp.

€200
opgehaald
2
€2.500
doel

Hoeveel zou je willen doneren? Als donateur van BelevenisTafel zorgen we ervoor dat je donatie direct naar het ondersteunen van onze zaak gaat. Dank je voor je vrijgevigheid!

Wie geven er vandaag?
We zullen deze gegevens nooit met iemand delen.
Persoonlijke info

Betaalmethode selecteren

Test GiveWP met de Test Donation Gateway

Hoe het werkt: Er zijn geen velden voor deze gateway en er worden geen kosten in rekening gebracht. Deze betaaloptie is alleen voor je om de donatie-ervaring te testen.

Hier is hoeveel je gaat doneren:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
Eénmalig
Donatie Totaal

Totaalbedrag: €100