De de producten van BelevenisTafel worden al op veel plekken met plezier gebruikt. Hier zijn wij natuurlijk als de ontwikkelaar van de software erg trots op. Onwijs heeft alle applicaties in de BelevenisPakket software, het pakket applicaties wat op de tafel van BelevenisTafel draait, specifiek ontwikkeld met het oog op de ouderenzorg, met name – maar niet uitsluitend – voor ouderen met dementie.
Omdat wij deze software zelf ontwikkelen werken wij voortdurend samen met de zorgsector om de software uit te breiden en aan te passen aan de specifieke wensen en omstandigheden van de zorg.
De programma’s TipTile en TipTile Maker zijn exclusief bij Onwijs aan te schaffen. De TipTile software is een dynamische manier om foto’s en video’s op een laagdrempelige manier te presenteren, en met TipTile Maker kunt u zelf in een handomdraai uw eigen TipTiles maken. Onwijs biedt ook trainingen en cursussen aan voor het BelevenisPakket en de TipTile Maker.
Vragen? Ideeën? Wensen? Neem gerust contact op met het enthousiaste team van Onwijs.

 

Onwijs is het innovatieve multimediabureau met specialisatie in het ontwikkelen van multitouch software. Wij focussen ons op conceptontwikkeling, ontwikkeling van software en de verkoop van multitouchtafels en -schermen. Alle software is door ons team van specialisten ontwikkeld. U kunt bij ons terecht voor kant-en klare applicaties, maar ook voor maatwerk.Onwijs bestaat al meer dan 20 jaar, wij zijn met multitouch en conceptontwikkeling actief in de volgende sectoren:
OnwijsLogo●    Zorg
●    Onderwijs (van basisonderwijs tot universiteiten)
●    Musea
●    Bibliotheken
●    Gemeenten
●    Archieven
Onze opdrachtgevers stellen het op prijs dat wij ons werkelijk in een project verdiepen en meedenken over de beste manier waarop de doelstellingen bereikt kunnen worden.Kijk op onze website www.onwijs.com voor een overzicht van onze overige producten en de projecten die wij uit mochten voeren.Voor alle vragen rondom BelevenisTafel kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar: belevenistafel@onwijs.com
Overige vragen kunt u stellen via: info@onwijs.com
Adres:
Onwijs
Tramweg 13
3255 MB Oude-Tonge
Telefoonnummer:
+31 (0)187 66 59 95